Infiintari firme

La inceput e o idee: IDEEA DE BUSINESS! Cu creionul pe hartie se schiteaza si un PLAN DE AFACERI si apoi…apoi intervine BIROCRATIA! 

Imi trebuie o forma de organizare juridica, un SRL, un PFA, un II…imi trebuie un sediu, niste autorizatii…

Cum procedez? Ce hartii sunt necesare? Cum le intocmesc? Cui ma adresez? Sunt bine intocmite sau trebuiesc refacute? Cate drumuri sunt necesare? La cate cozi trebuie sa pierd timpul? Cat ma costa?

La toate aceste intrebari specialistii nostri va pot oferi solutii! Cu o experienta de peste 15 ani, in parteneriat cu profesionisti ai dreptului (avocati, experti judiciari, notari, etc.) sau ai stiintelor economice (contabili, experti fiscali, etc.) oferim consultanta initiala, redactare documente, asistenta si reprezentare in fata Oficiului Registrului Comertului si a altor autoritati pentru ca IDEEA ta sa nu fie umbrita de micile bariere birocratice care pot intarzia sau chiar opri punerea in aplicare a planului de afaceri.

Lucram rapid si profesionist, fara a face rabat de la calitate, oferind in acelasi timp preturi competitive. Acoperim intregul judet Bacau!

Oferim consultanta juridica si contabila si dupa infiintarea entitatii juridice pentru ca problema birocratiei sa nu te mai deranjeze niciodata!

    Nume*

    Email*

    Telefon

    Mesaj